ponuda10
Belani bb, 85320 Tivat, Crna Gora

O Hotelu

slide01

HOTEL

Na samom jugu velikog plavetnila Jadranskog mora, u njedrima Balkanskih planina, smjestena je Crna Gora. Ova lepotica divlje prirode obasuta je superlativima kakve bi svi poželjeli. Na malom prostoru, okupili su se: more sa predivnim plažama, rijeke sa jedinstvenim kanjonima, bistra jezera i gorostasne planine. Takva ljepota oduzima dah i pri prvom susretu svaki putnik vjecno ostaje zaljubljen u Crnu Goru.

U centralnom dijelu Bokokotorskog zaliva nalazi se Tivat. Iako je najmlađi grad u Bokokotorskom zalivu, pa i na Crnogorskom primorju Tivat je postao jako interesantna i atraktivna destinacija. Ovo područje ima više od 160 sunčanih dana i sezona traje i do 6 mjeseci.

Na samom ulazu u Tivat na svega par kilometara od aerodroma, par stotina metara od luke Kalimanj i na samo 100m od plaže Belani, nalazi se Hotel “Helada”.

Luksuzan Hotel “Helada” plijeni svojom različitošću. Spoj rustičnog i modernog prožimaju se kroz cijelo arhitektonsko zdanje.

Na samom ulazu dočekaće Vas ljubazno, uvijek nasmijano osoblje.

Udoban, komforan restoran postaće pravo mjesto porodičnog i poslovnog okupljanja. Uživanje u gastronomskoj ponudi i svim vrstima alkoholnih i bezalkoholnih napitaka, zdravih smutija u prijatnom ambijentu čine užitak koji treba osjetiti.

Sunčana terasa iznad restorana idealno je mjesto za kafu i uživanje.

12 komfornih, luksuzno opremljenih soba Hotela “Helada”, do kojih se može doći i liftom su ono što Vam je potrebno za odmor. Pogled na more ili planinu, sadnice smokve pored samog balkona ostavljaju naročit utisak.

A za sve goste soba, na vrhu hotela nalazi se terasa sa pogledom na more koja ostavlja bez daha. Večera ili poslovni sastanak na izolovanom mjestu, sa kog se pruža pogled na Ostrvo Cvijeća ne ostavljaju nikog ravnodušnim.

Prijatan ambijent restorana, internacionalna kuhinja, ljubazno osoblje i vrhunska gastronomska ponuda čine ovaj hotel jedinstvenim. U Hotelu Helada (prim prev. stara grčka) imćete osjećaj da plovite kroz vrijeme.

SOBE

Smještajne jedinice su raspoređene na 3 sprata, uz mogućnost dolaska do istih pomoću lifta.

Gostima su na raspolaganju sobe koje su kategorisane u 2 tipa i to STANDARD i DE LUX, takođe, gosti imaju mogućnost izbora smještajne jedinice sa 2 odvojena ležaja, ili sa francuskim ležajevima. Sve sobe su elegantno opremljene, i jednako su predmet prožimanja rustičnog i modernog, kao i ostale prostorije u hotelu.

Sve smještajne jedinice karakteriše predivan pogled na kristalno čisto more, ili na planinske vrhove čija sjenka nježno pada na mirnu gradsku luku. Pojedine sobe odlično upotpunjuju i prostrane terase, koje su pogodne kako za popodnevni odmor, ili kafu uz upijanje i mirisa i zvuka mora, tako i za uživanje u suncu ili neki vid porodičnog okupljanja.

Sadržaji u svim sobama podrazumijevaju:

• Card Lock Sistem
• Telefon
• Mini-Bar
• Lični Sef
• Internet WiFi
• Plazma TV (sat. kanali)
• Radni sto
• Noćni stočić
• Balkonski mobilijar
• Bade mantil
• Papuce

Nama su svi gosti jednako važni, ali posebno smo slabi na goste koji su izabrali nas, bilo da je u pitanju ljetovanje, odmor i rekreacija, ili službeno putovanje, obezbijedili smo besplatan transfer od aerodroma Tivat do Hotela Helada. Jos jedna pogodnost za goste koji će boraviti u našem hotelu je VIP terasa koja se nalazi na samom vrhu hotela, i koja je prostrana, veoma sunčana, sa pogledom koji doseže na različite strane Tivta.

RESTORAN

Restoran se nalazi na samom ulazu u hotel. Ljubazno osoblje uz odlično poznavanje svih karakteristika i tajni naše kuhinje, prijatan ambijent i udoban enterijer učiniće naš restoran idealnim mjestom za Vaša porodična, poslovna ili bilo koja druga okupljanja pa i slavlja. U pogledu gastronomske ponude, trudimo se biti raznovrsni i potpuni. Tako u našem restoranu možete konzumirati jela kako mediteranske tako i naše tradicionalne nacionalne kuhinje.

Za sve goste hotela obezbijeđen je odlično osvijetljen i obezbeđen parking, koji se nalazi ispred hotela.